ABC eisen | Zwemles Hasselt

ABC-eisen Voor jou als ouder

Als je kind al een tijdje zwemlessen volgt, komt vanzelf het moment waarop de instructeur jou als ouder vertelt dat je zoon of dochter mag afzwemmen. Dit zal meestal aan het einde van het seizoen zijn. Je krijgt dan een formulier mee om in te vullen. Deze dien je voor de afzwemdatum weer in te leveren, zoals je vooraf ook de diplomakosten moet betalen. Daarmee heb je als ouder aan alle ABC-eisen voldaan. Is jou kind er nog niet aan toe om af te zwemmen, dan kan hij/zij door naar 1 van onze binnenbaden, in Genemuiden of Zwartsluis. Let op....er zal vanaf dat moment ook weer zwemles per periode betaald moeten worden. Kijk voor die tarieven op de websites van de binnenbaden.

ABC-eisen Voor jouw zoon of dochter

Vervolgens is het de beurt aan je zoon of dochter om aan alle eisen te voldoen die gesteld worden aan het behalen van het diploma. Of hij of zij daaraan kan voldoen, kunnen jij, je familieleden en/of vrienden zelf aanschouwen vanaf de rand van het zwembad. Welke opdrachten je kind in welke kleding moet doen, verschilt per diploma. Hieronder vind je de eisen voor zowel het A-, B- als C-diploma.

Downloads:

  1. pdfbestand-46kb
  2. wordbestand-56kb
  3. excelbestand-68kb

Zwemles ABC
 Tijden & tarieven

Bij Ariën Prins van Wijngaarden is het mogelijk om voor het ABC diploma te zwemmen. Ook zwemvaardigheid behoort tot de mogelijkheid (bij voldoende aanmelding) Zo zal er voor diploma A, 3 keer per week een half uur les zijn op ma-, di-, en donderdag en voor diploma B en C, 2 keer per week op maandag en donderdag! Nieuwsgierig wat de tarieven zijn die wij hanteren? We hebben ze in een handig overzicht gezet. De zwemlestarieven gelden uitsluitend voor Hasselt en zijn 1 seizoen geldig. Mocht jou zoon of dochter het diploma niet halen in het seizoen, dan kan hij of zij de lessen vervolgen in 1 van onze binnenbaden. Let op....er zal vanaf dat moment ook weer zwemles per periode betaald moeten worden. Kijk voor die tarieven op de websites van de binnenbaden.

Zwemles ABC
 - Zwembad Hasselt
Zwembad Hasselt
Zwembad Hasselt
Zwembad Hasselt
Stop met zoeken! Veruit de leukste zwemles vind je dichtbij!

Zwemles-aanbod Van baby tot tiener op
ontdekkingsreis in het water

Zwembad Hasselt
Zwembad Hasselt
Zwembad Hasselt
‘Veruit het grootste zwemplezier vind je dichtbij huis!’
download chevrons-left chevrons-right