Recreatief zwemmen - Zwembad Hasselt

Recreatief zwemmen Veruit het grootste buitenzwemplezier vind je dichtbij, in Hasselt!

Roetsjen van de glijbaan, salto’s maken van de duikplank en klauteren op speelattributen. In het openluchtzwembad Zwembad Hasselt vind je veruit het grootste buitenzwemplezier dichtbij huis. Het verwarmde water (26ºC), snackbar met terras, de fraaie speeltuin en grote ligweide maken ieders gezinsuitje compleet. Want terwijl ouders lekker zonnen, vermaken hun kinderen zich in het diepe en ondiepe bassin of het peuterbadje.

Baantjes zwemmen Een heerlijk begin of eind van je dag!

Wil jij op je eigen manier en in je eigen tempo je conditie op peil houden of verbeteren, zonder dat je door andere recreatieve zwemmers gestoord wordt? Dan is baantjes zwemmen echt iets voor jou! Je traint in alle rust of al kletsend met je vriend of vriendin jouw spieren, terwijl je gewrichten door de gewichtloosheid in het water nauwelijks belast worden. Een heerlijk begin of eind van jouw dag!

Baantjes zwemmen - Zwembad Hasselt
Zwembad Hasselt
Zwembad Hasselt

Vrij zwemmen Geef je zwemuitje jouw eigen invulling!

Gezellig met vrienden, vriendinnen of familie naar het zwembad. Om samen te ravotten en te spelen in het water. Bommetjes maken vanaf de kant, wedstrijdjes tegen elkaar zwemmen boven en onder water of gewoon rustig een baantje trekken. Jij geeft je zwemuitje jouw leukste invulling. Uiteraard is er altijd professioneel toezicht aanwezig, zodat je niet alleen een leuke, maar ook veilige tijd hebt.

Bekijk onze openingstijden Ontdek onze tarieven »
Vrij zwemmen - Zwembad Hasselt

Woensdagmiddag en weekeindplezier Met speelmateriaal maken we jouw zwempret nog groter!

Op woensdagmiddag en zaterdag kun jij je helemaal uitleven in ons water. We doen er dan alles aan om de waterpret nóg groter te maken. Met supertof speelmateriaal in het water, zoals surfplankjes, met lucht gevulde banden, vlotten, duikringen en een loopmat. Uiteraard is er altijd professioneel toezicht aanwezig, zodat je niet alleen een leuke, maar ook veilige tijd hebt.

Woensdagmiddag en weekeindplezier - Zwembad Hasselt
Zwembad Hasselt

Verjaardagsfeestje Maak er een spetterende party van!

Een spetterend kinderfeestje beleven? Dat kan bij ons! We begeleiden meerdere waterspellen waaruit de jarige kan kiezen: ganzenbord, snorkelen of survivallen. Maar net zo makkelijk maken we er een themafeest van. Het feestvarken bepaalt. Zoals hij of zij ook het eten kiest: friet met een snack, poffertjes en pannenkoeken, ijsjes of ranja en chips? Uiteraard blijft er genoeg tijd over om nog lekker vrij te zwemmen.

Verjaardagsfeestje - Zwembad Hasselt
‘Veruit het grootste zwemplezier vind je dichtbij huis!’
download chevrons-left chevrons-right